Založ si blog

Fico provokuje veľký konflikt na Slovensku

Fico v Sobotných dialógoch na RTVS: „Chceme ponúknuť veľmi vysoký príspevok na presťahovanie sa s rodinou (za prácou). Ak by sa uchádzač presťahoval, príspevok by mohol dosiahnuť úroveň až 4000 eur,“ (http://www.topky.sk/cl/100535/1630391/Fico-prorokuje-velky-konflikt-v-Europe–Po-roku-2020-sa-treba-pripravit-na-toto).

Skoncentrovaná ekonomická moc spôsobuje regionálne, národné i medzinárodné vysťahovalectvo, Všetky tieto typy vysťahovalectva spôsobujú úplnú genocídu národa. Začína sa to znižovaním počtu obyvateľstva v hladových dolinách, kde ostávajú len starenky a starčekovia, ktorých nemá kto doopatrovať. Tí, ktorí ešte vládzu vychovávajú svoje vnúčatá, lebo ich rodičia chodia za prácou do zahraničia, aby mohli zarobiť na služby pre monopoly. Ženy opatrujú rakúskych dôchodcov a muži stavajú domy v zahraničí. Deti vychovávajú dedkovia s babičkami a na tom sa priživuje Kotlebová ulica.

Táto beznádejná situácia bez perspektívy v nových a nových hladových dolinách mobilizuje mladých študovať v zahraničí a aj tam ostávať. V Bratislave vzrástol hrubý domáci produkt od vstupu do EÚ o 125% a na Východe poklesol k priemeru Slovenska. Takto si to politici nastavili, aby to mali pod kontorolou priamo pod oknami. Z toho vyplýva potreba stavať a zahusťovať Bratislavu a jej okolie, stavať i budovať  nové a nové dopravné koridory i infraštruktúru, či nájomné baraky pre novodobých otrokov, ktorých sa podarilo prilákať na údajne bónusy. Teraz tie bonusy idú zvýšiť. Na 4.000 eur, pre ľudí, ktorí opustia svoje rodisko.

Takýto príbeh sa odohral v Bulharsku po páde komunistického režimu. Úplný úpadok mestečiek a dedín na vidieku a tí ktorí ostali v Bulharsku? Sťahovali sa do Sofie. Nenásytný bachor Sofie rástol a architekti zo Slovenska by sa tam mali ísť učiť, ako sa lepili narýchlo stávajúce objekty do zástavby socialistiských bytoviek.  V 90-tých rokoch emigrovalo do rôznych končín sveta viac ako milión Bulharov. To fakt nevidia pomazané hlavy na Slovensku, ktoré sedia a pracujú na univerzitách, výskumných ústavoch, v rozvojových agentúrach, ako dopadne Slovensko?    

Milí priatelia a občania Slovenska, Vám ktorým ostal aspoň kúsok sedliackeho rozumu, nepodliehajme tomuto úpadku a rozvratu štátu. Vydržte! Prežili sme Mečiara, prežijeme aj tohto uletenca. Pri svojej pracovitosti obnovíme si svoj štát od základu a dostaneme sa z tej tyranie a poroby, ktorú nám servírujú nenažranci našej pracovitosti. 

 

Slovensko potrebuje obnovu všetkého. Vzťahov, morálky, zákonov i zdevastovanej krajiny

21.01.2020

Je toho veľa, čo treba naprávať. Otázkou je, kde začať. Za ktorú nitku potiahnuť, aby sme boli úspešní. Ja osobne sa venujem viac ako 30 rokov vode a viem, že na jedinom, na čom sme závislí je voda. Voda je jednoducho modrou niťou života. Nebudeme mať vodu, nebudeme mať nič. Ani vzduch na dýchanie. Nebudeme mať potraviny na stole, nebudeme mať čím sa umývať. [...]

15.08.2019

Tak milí moji priatelia, mám tu oponenta. Vedecká obec na klímu si vybrala dr. Metelku, aby dokázal, že klíme vôbec nerozumiem. Tento pán už dlhšie obdobie prenasleduje moju vedeckú spôsobilosť. Okrem toho, že ma prinútil hlbšie sa zaoberať vedeckým zdôvodnením toho čo píšem, začína mi vŕtať hlavou prečo má takú dojemnú starostlivosť o moje „vedecké [...]

Vplyv CO2 na zmenu klímy je mýtus

14.08.2019

Prečo? Zo Slnka tečie žiarenie, ktoré vo vzduchoprázdnom priestore 150 mil. km nestráca žiadnu energiu. Pred vstupom do atmosféry dosahuje slnečné žiarenia intenzitu v podobe solárnej konštanty 1353 W/m2, či je to nad rovníkom, alebo napríklad nad 48-ou rovnobežkou severnej, či južnej zemepisnej šírky, alebo na póloch. Prechodom atmosféry slnečné žiarenie stráca na [...]

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Michal Kravčík

skutočné hodnoty vznikajú mimo honosných palácov

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 482732x
Priemerná čítanosť článkov: 3075x

Autor blogu

Kategórie