Hľadám tím ľudí, ktorý rozpracuje systém „Hodnota štátneho zamestanca za peniaze“

9. októbra 2017, Michal Kravčík, Nezaradené

Ministerstvo financií zriadilo Útvar hodnoty za peniaze, ktorého cieľom je zvyšovať hodnotu, ktorú za svoje peniaze verejnosť dostáva. Cieľom je posilniť orientáciu na výsledky pri rozhodovaní o verejných politikách, reguláciách, investíciách a prevádzke štátu. Podstatou hodnoty za peniaze je posúdiť, či peniaze daňovníkov budú skutočne vynaložené najlepšie, ako je možné pre dosiahnutie stanoveného cieľa.

Zvyšovať hodnotu za peniaze, ktorú za svoje peniaze verejnosť dostáva, je možné iba špičkovými ľuďmi vo verejných funkciách. Preto som sa ja, ako občan Slovenskej republiky a potenciálny premiér Slovenskej republiky rozhodol nájsť tím ľudí, ktorý rozpracuje systém HODNOTY ŠTÁTNEHO ZAMESTANCA ZA PENIAZE.

Odmena? Ak sa stanem premiérom Slovenskej republiky, udelím Štátnu cenu Alexandra Dubčeka, ak premiérovi Slovenskej republiky schváli Parlament udeľovať štátnu cenu. Ak Parlament neschváli udeľovať premiérovi štátne vyznamenania, navrhnem Prezidentovi republiky udeliť najvyššie štátne vyznamenanie tímu, ktorý zachráni česť štátneho zamestnanca Slovenskej republiky.

Ak sa premiérom Slovenskej republiky nestanem, ako občiansky aktivista sľubujem, že s tímom, ktorý sa inšpiruje touto myšlienkou vyvolám celoštátnu davovú psychózu, že každý zamestnanec, ktorý nebude odovzdávať vo verejnej funkcii HODNOTU ZA PENIAZE, od hanby sa prepadne a sám dobrovoľne opustí stoličku štátneho zamestnanca BEZ HODNOTY ZA PENIAZE.

Čo vy na to? Pomôžete mi nájsť tých ľudí?