Fico provokuje veľký konflikt na Slovensku

21. mája 2017, Michal Kravčík, Nezaradené

Fico v Sobotných dialógoch na RTVS: „Chceme ponúknuť veľmi vysoký príspevok na presťahovanie sa s rodinou (za prácou). Ak by sa uchádzač presťahoval, príspevok by mohol dosiahnuť úroveň až 4000 eur,“ (http://www.topky.sk/cl/100535/1630391/Fico-prorokuje-velky-konflikt-v-Europe–Po-roku-2020-sa-treba-pripravit-na-toto).

Skoncentrovaná ekonomická moc spôsobuje regionálne, národné i medzinárodné vysťahovalectvo, Všetky tieto typy vysťahovalectva spôsobujú úplnú genocídu národa. Začína sa to znižovaním počtu obyvateľstva v hladových dolinách, kde ostávajú len starenky a starčekovia, ktorých nemá kto doopatrovať. Tí, ktorí ešte vládzu vychovávajú svoje vnúčatá, lebo ich rodičia chodia za prácou do zahraničia, aby mohli zarobiť na služby pre monopoly. Ženy opatrujú rakúskych dôchodcov a muži stavajú domy v zahraničí. Deti vychovávajú dedkovia s babičkami a na tom sa priživuje Kotlebová ulica.

Táto beznádejná situácia bez perspektívy v nových a nových hladových dolinách mobilizuje mladých študovať v zahraničí a aj tam ostávať. V Bratislave vzrástol hrubý domáci produkt od vstupu do EÚ o 125% a na Východe poklesol k priemeru Slovenska. Takto si to politici nastavili, aby to mali pod kontorolou priamo pod oknami. Z toho vyplýva potreba stavať a zahusťovať Bratislavu a jej okolie, stavať i budovať  nové a nové dopravné koridory i infraštruktúru, či nájomné baraky pre novodobých otrokov, ktorých sa podarilo prilákať na údajne bónusy. Teraz tie bonusy idú zvýšiť. Na 4.000 eur, pre ľudí, ktorí opustia svoje rodisko.

Takýto príbeh sa odohral v Bulharsku po páde komunistického režimu. Úplný úpadok mestečiek a dedín na vidieku a tí ktorí ostali v Bulharsku? Sťahovali sa do Sofie. Nenásytný bachor Sofie rástol a architekti zo Slovenska by sa tam mali ísť učiť, ako sa lepili narýchlo stávajúce objekty do zástavby socialistiských bytoviek.  V 90-tých rokoch emigrovalo do rôznych končín sveta viac ako milión Bulharov. To fakt nevidia pomazané hlavy na Slovensku, ktoré sedia a pracujú na univerzitách, výskumných ústavoch, v rozvojových agentúrach, ako dopadne Slovensko?    

Milí priatelia a občania Slovenska, Vám ktorým ostal aspoň kúsok sedliackeho rozumu, nepodliehajme tomuto úpadku a rozvratu štátu. Vydržte! Prežili sme Mečiara, prežijeme aj tohto uletenca. Pri svojej pracovitosti obnovíme si svoj štát od základu a dostaneme sa z tej tyranie a poroby, ktorú nám servírujú nenažranci našej pracovitosti.