Kravčík je americký agent na Slovensku, platený Sorosom?

3. mája 2017, Michal Kravčík, Nezaradené

Aké to paradoxy, ktoré prenasledujú Slovensko! Vo štvrtok 27. apríla som na ČESKO-SLOVENSKÉ fórum v oblasti inovatívnych riešení vo vodnom hospodárstve do Žiliny nebol pozvaný, ale  moje meno sa tam omieľalo. Úradníčka envirorezortu stihla prezradiť účastníkom fóra, že Kravčík je platený americkým miliardárom Sorosom, aby rozvracal republiku.

V sobotu (29.apríla) od Žilny v neďalekých Kysuciach začali povodne a Kravčík, ktorý je „platený“ Sorosom pomohol Kysučanom, že v ich chotároch sa zrealizovalo viac ako 5 tisíc vodozádržných opatrení, ktoré dokážu jednorazovo „ukrátiť“ povodňovú vlnu asi o 500 tisíc m3, aby obce na Kysuciach nevytápalo. A mohlo sa zrealizovať aj viac, aby obce na Kysuciach boli ešte viac ochránené pred povodňami, ak by envirorezort v roku 2012 nestopol. Nestalo sa tak, lebo lacné a efektívne riešenia sa na Slovensku nepodporujú. Šíria sa pivné reči, že už boli dávno spláchnuté, čo znité. A teraz najnovšie, o „temnom“ pozadí financovania mimovládnych organizácii. Tu je dôkaz ako 6 rokov po realizácii fungujú v praxi.

8-drevena-hradzka Kysuce

A čo robí štátna úradníčka platená z našich daní? Je platená za to, aby chodila po Slovensku a rozširovala  krčmové reči o tých, ktorí čo to robia pre Slovensko? Alebo jej psou povinnosťou štátneho úradníka pomáhať a chrániť životné prostredie? Stačí sa pozrieť na rozhodnutia envirorezortu pre Demänovskú dolinu, kde neboli žiadne vodozádržné opatrenia urobené. Výsledok? Povodne!

Prečo? Lebo rozhodnutia úradníkov envirorezortu pri rozvíjaní lyžiarskeho strediska v Jasnej i pri ťažbe lykožrútom napadnutom kalamitnom dreve úplne ignorujú prevenciu pred povodňami i suchom. Podmienky envirorezortu sú čo najrýchlejšie odkanalizovať dažďovú vodu zo všetkých plôch. Výsledok? Povodne i sucho. Povodne sme zažili cez víkend a tí, ktorí nevedia v akom stave sú vody v Demänovskej doline, tak vedzte, že minimálne prietoky poklesli o viac ako 40%.

drevena_hradzka_kysuce2

Porobené rigoliky a rigoly požehnané „inováciami“ envirorezortu  toto dielo skazy dokonávajú. Takže aké  inovácie pre vodné hospodárstvo v Žiline prezentovali zamestnanci envirorezortu? Že Kravčík je agent imperialistov? To je tá inovácia, ktorá zachráni Slovensko pred povodňami i suchom?

Množstvo dobrovoľníkov a statočných občanov po Slovensku pracuje na zveľaďovaní prírodného prostredia. Len tí, ktorých platíme z našich daní na to z vysoká kašlú. To fakt sme až takým biednym duchom obdarení?