Nemajú Boha pri sebe! Ale zato oligarchov za sebou a nás občanov pod sebou

18. januára 2017, Michal Kravčík, Nezaradené

Nechať sa odfotiť s pápežom Františkom a túto fotografiu potom použiť v predvolebnej kampani. On, popredný člen politickej strany, čo je až na prasknutie plná presvedčených marxistov! Áno, takejto zvrátenosti sú schopní.

Rozvážať sa v aute za vyše 100 tisíc eur! Síce po rozbitých či zavretých cestách, kvôli padnutým mostom, za ktorých stav má aj on priamu zodpovednosť, ale zato v jednom z najsilnejších modelov Audi! No a čo, že v jednom z najchudobnejších regiónov Slovenska. On tu predsa vládne! Že sa spomínaný pápež František vozí v ojazdenom 30-ročnom Renaulte? Koho to v Košickej gubernii zaujíma? Už ani veriacich nie. Áno, k takému duchovnému úpadku nás dostali.

Prvého sme si opätovne zvolili za primátora mesta Košice pri volebnej účasti niečo cez 34 percent, druhého súdruha sme vo funkcii predsedu Košickej krajskej samosprávy potvrdili niečo nad 6% právoplatných voličov. Toto je konkrétny výsledok našej občianskej otupenosti!

Nechávame sa riadiť panáčikmi, sluhami svojich oligarchov aj v ďalších volebných obdobiach! Nezabúdajme – riadia sa heslom: „Vyhraj voľby a môžeš všetko!“