Založ si blog

Bol raz jeden zlý princ, ktorý chudobným bral a bohatým dával

Nijak ináč sa nedá nazvať bohapusté okrádanie Slovenska i celej Európy, ktoré sociálne vlády Roberta Fica na Slovensku realizujú.

Čo človek otvorí, smrdí korupciou a rozkrádaním. Otvoril som Operačný program výzvy KaHR-31SP-1201 ku dňu 31.5.2016, na ktorú bolo alokovaných 29, 185 mil. € (http://www.siea.sk/…/zoznamy_zazmlu…/31.5.2016/31SP-1201.pdf).

Vybral som projekty podporené pre Východ a hemží sa to Cyperskými schránkami, českým boháčom z Anglicka, či Michalovským predajcom traktorov ZETOR, až po firmy, ktoré sú prepojené na západ Slovenska (Senec, Komárno).

Najokatejším dôkazom je investovanie v regióne Tatier. Skvalitňovanie lyžovania na Jakubkovej lúke, cez neďaleké parkovanie, zvýšenie komplexnosti služieb v hoteli Atrium v okruhu 100 metrov v Novom Smokovci.

Ak ešte prirátame 2 podporene projekty na Jezersku, golfové ihrisko v Malom Slavkove, ďalšia rekonštrukcia v hoteli Horizont v Starej Lesnej, či rozširovanie služieb v hoteli Borovica na Štrbskom Plese Cyperskej schránkovej firmy,  tak to sa už nedá ináč nazvať ako FUJ. Vytvárať si papalášske zóny relaxu z verejných peňazí? Už nestačia peniaze z predražených projektov?

Ešte za zmienku stojí výstavba krytých rekreačných bazénov Komarnianskou firmou pre koho? Ako darček pre každého, ktorý toto morbidné rozkrádanie požehnali?

Pripomínam, že celú túto výzvu procesne pripravilo, schválilo, vyhodnotilo a zazmluvnilo Ministerstvo hospodárstva, ktorému vládol Malatinsky, potom Jahnátek a teraz Žiga.

Každý deň rozkrádania Slovenska s paralyzovanou opozíciou, ktorá namiesto toho, aby na plné obrátky zabrala a zastavila toto rozkrádanie, tak sa onanuje, kto bude najväčší politický samec po voľbách v roku 2020.

Slovensko potrebuje obnovu všetkého. Vzťahov, morálky, zákonov i zdevastovanej krajiny

21.01.2020

Je toho veľa, čo treba naprávať. Otázkou je, kde začať. Za ktorú nitku potiahnuť, aby sme boli úspešní. Ja osobne sa venujem viac ako 30 rokov vode a viem, že na jedinom, na čom sme závislí je voda. Voda je jednoducho modrou niťou života. Nebudeme mať vodu, nebudeme mať nič. Ani vzduch na dýchanie. Nebudeme mať potraviny na stole, nebudeme mať čím sa umývať. [...]

15.08.2019

Tak milí moji priatelia, mám tu oponenta. Vedecká obec na klímu si vybrala dr. Metelku, aby dokázal, že klíme vôbec nerozumiem. Tento pán už dlhšie obdobie prenasleduje moju vedeckú spôsobilosť. Okrem toho, že ma prinútil hlbšie sa zaoberať vedeckým zdôvodnením toho čo píšem, začína mi vŕtať hlavou prečo má takú dojemnú starostlivosť o moje „vedecké [...]

Vplyv CO2 na zmenu klímy je mýtus

14.08.2019

Prečo? Zo Slnka tečie žiarenie, ktoré vo vzduchoprázdnom priestore 150 mil. km nestráca žiadnu energiu. Pred vstupom do atmosféry dosahuje slnečné žiarenia intenzitu v podobe solárnej konštanty 1353 W/m2, či je to nad rovníkom, alebo napríklad nad 48-ou rovnobežkou severnej, či južnej zemepisnej šírky, alebo na póloch. Prechodom atmosféry slnečné žiarenie stráca na [...]

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Michal Kravčík

skutočné hodnoty vznikajú mimo honosných palácov

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 482640x
Priemerná čítanosť článkov: 3074x

Autor blogu

Kategórie