Založ si blog

Fico provokuje veľký konflikt na Slovensku

Fico v Sobotných dialógoch na RTVS: „Chceme ponúknuť veľmi vysoký príspevok na presťahovanie sa s rodinou (za prácou). Ak by sa uchádzač presťahoval, príspevok by mohol dosiahnuť úroveň až 4000 eur,“ (http://www.topky.sk/cl/100535/1630391/Fico-prorokuje-velky-konflikt-v-Europe–Po-roku-2020-sa-treba-pripravit-na-toto).

Skoncentrovaná ekonomická moc spôsobuje regionálne, národné i medzinárodné vysťahovalectvo, Všetky tieto typy vysťahovalectva spôsobujú úplnú genocídu národa. Začína sa to znižovaním počtu obyvateľstva v hladových dolinách, kde ostávajú len starenky a starčekovia, ktorých nemá kto doopatrovať. Tí, ktorí ešte vládzu vychovávajú svoje vnúčatá, lebo ich rodičia chodia za prácou do zahraničia, aby mohli zarobiť na služby pre monopoly. Ženy opatrujú rakúskych dôchodcov a muži stavajú domy v zahraničí. Deti vychovávajú dedkovia s babičkami a na tom sa priživuje Kotlebová ulica.

Táto beznádejná situácia bez perspektívy v nových a nových hladových dolinách mobilizuje mladých študovať v zahraničí a aj tam ostávať. V Bratislave vzrástol hrubý domáci produkt od vstupu do EÚ o 125% a na Východe poklesol k priemeru Slovenska. Takto si to politici nastavili, aby to mali pod kontorolou priamo pod oknami. Z toho vyplýva potreba stavať a zahusťovať Bratislavu a jej okolie, stavať i budovať  nové a nové dopravné koridory i infraštruktúru, či nájomné baraky pre novodobých otrokov, ktorých sa podarilo prilákať na údajne bónusy. Teraz tie bonusy idú zvýšiť. Na 4.000 eur, pre ľudí, ktorí opustia svoje rodisko.

Takýto príbeh sa odohral v Bulharsku po páde komunistického režimu. Úplný úpadok mestečiek a dedín na vidieku a tí ktorí ostali v Bulharsku? Sťahovali sa do Sofie. Nenásytný bachor Sofie rástol a architekti zo Slovenska by sa tam mali ísť učiť, ako sa lepili narýchlo stávajúce objekty do zástavby socialistiských bytoviek.  V 90-tých rokoch emigrovalo do rôznych končín sveta viac ako milión Bulharov. To fakt nevidia pomazané hlavy na Slovensku, ktoré sedia a pracujú na univerzitách, výskumných ústavoch, v rozvojových agentúrach, ako dopadne Slovensko?    

Milí priatelia a občania Slovenska, Vám ktorým ostal aspoň kúsok sedliackeho rozumu, nepodliehajme tomuto úpadku a rozvratu štátu. Vydržte! Prežili sme Mečiara, prežijeme aj tohto uletenca. Pri svojej pracovitosti obnovíme si svoj štát od základu a dostaneme sa z tej tyranie a poroby, ktorú nám servírujú nenažranci našej pracovitosti. 

 

Slovensko potrebuje obnovu všetkého. Vzťahov, morálky, zákonov i zdevastovanej krajiny

21.01.2020

Je toho veľa, čo treba naprávať. Otázkou je, kde začať. Za ktorú nitku potiahnuť, aby sme boli úspešní. Ja osobne sa venujem viac ako 30 rokov vode a viem, že na jedinom, na čom sme závislí je voda. Voda je jednoducho modrou niťou života. Nebudeme mať vodu, nebudeme mať nič. Ani vzduch na dýchanie. Nebudeme mať potraviny na stole, nebudeme mať čím sa umývať. [...]

15.08.2019

Tak milí moji priatelia, mám tu oponenta. Vedecká obec na klímu si vybrala dr. Metelku, aby dokázal, že klíme vôbec nerozumiem. Tento pán už dlhšie obdobie prenasleduje moju vedeckú spôsobilosť. Okrem toho, že ma prinútil hlbšie sa zaoberať vedeckým zdôvodnením toho čo píšem, začína mi vŕtať hlavou prečo má takú dojemnú starostlivosť o moje „vedecké [...]

Vplyv CO2 na zmenu klímy je mýtus

14.08.2019

Prečo? Zo Slnka tečie žiarenie, ktoré vo vzduchoprázdnom priestore 150 mil. km nestráca žiadnu energiu. Pred vstupom do atmosféry dosahuje slnečné žiarenia intenzitu v podobe solárnej konštanty 1353 W/m2, či je to nad rovníkom, alebo napríklad nad 48-ou rovnobežkou severnej, či južnej zemepisnej šírky, alebo na póloch. Prechodom atmosféry slnečné žiarenie stráca na [...]

Julija Navaľná

Vláda v Kyjeve robí chybu. Väčšina Rusov nechce vojnu, len Putin áno, Ukrajinci to chápu, vyhlásila Navaľná

18.04.2024 13:28

Odpovedala, či považuje za jeden zo svojich cieľov nájsť spoločnú reč s vedením Ukrajiny.

Jaroslav Haščák

GP podľa Haščákovho advokáta potvrdila, že špeciálna prokuratúra sa nezmohla na férové preskúmanie obvinenia pre Gorilu

18.04.2024 13:23

Advokát finančníka dúfa, že čakanie na skutočné a nielen formálne prejednanie sťažnosti voči obvineniam v kauze sa nestane "čakaním na Godota".

Nemecko Halle Súdy Höcke AfD Proces Začiatok

Vplyvný politik Alternatívy pre Nemecko Höcke stojí pred súdom, dôvodom je zakázané nacistické heslo

18.04.2024 13:12

"Nacista, nacista," skandoval na Höckeho dav niekoľko stoviek demonštrantov, ktorí sa zhromaždili pred súdnou budovou.

USA Poľsko Duda Trump Stretnutie

Poľský prezident Duda si pochvaľuje priateľské stretnutie s Trumpom

18.04.2024 12:24

Hovorili aj o Dudovom návrhu, aby členovia NATO zvýšili svoje výdavky na obranu na tri percentá svojho hrubého domáceho produktu.

Michal Kravčík

skutočné hodnoty vznikajú mimo honosných palácov

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 485104x
Priemerná čítanosť článkov: 3090x

Autor blogu

Kategórie